LokalAvisa.no > Hemnesværingen > Hilsninger og kommentarer mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com




Annonser


Klikk her for å kjøpe billetter til Båt- og fjordfestivalen 2018


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Hilsninger og kommentarer 18/12 2016
EN HILSEN FRA KNUT - MENS HAN VAR I CHILE
Tekst/foto: Knut Michalsen

(Vi har i den travle førjulstid i redaksjonen glemt å legge ut en førjulshilsen fra Knut Michalsen, sendt oss mens han var i Chilse – nå er han hjemme i Sør-Sverige. Her er hans hilsen til alle på Hemnes som kjenner han).

Vi var nettopp innom den lokale Prix'n (82 kasser, beviseligen) og kunne se at juleforberedelsene var kommet godt i gang allerede. Juletre store som hus - både inne og ute.

Fra julegaveutstillingene har vi valgt oss 2-3 bilder for å komme i stemning - ingen ting er vakrere enn å se ben gå rundt juletreet. I jeans og stilettsko.

Til julebordet har vi valgt en lokal vinleverandör - Odfjell Wineyards. En prisbelönt produsent av ökologisk vin. Her representert med sin utsökte stamme av fjordinger. (Den störste i Söramerika?)

Middagen vil bestå av havets delikatesser - også her har vi valgt hest som representant. Disse trakk opp fiskebåtene fulle av fisk. Ikke uvanlig i Chile - hestekrefter i ordets rette betydelse. Som religiöse kopling til all denne kommers har vi valgt San Pedro, mer kjent som apostelen Peter, stående i sin fiskebåt, uten flytevest, mens han holder ett öye med strabasene. Med dette önsker vi dere alle en riktig god stemning rundt juletreet på Torget 1. Desember (og resten av jula).

Hilser
Senor(it)a
Alicia Gabriela de los Angeles Montero Cordova

y don Knut 'Armando' Michalsen

P.S.
Vi er midt oppe i snösmeltingen. Den skjer i 3000 meters höyde på denne tiden av året. Nå med tidlige sommerturister overalt. Her kan dere se at blomstringen er langt på vei. D.S.

Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat


Foto: Privat



Ved toref, kl 17:42