LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk her for å kjøpe billetter til Båt- og fjordfestivalen 2018


Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 09/04 2017
PÅSKENØTTA 2017
Tekst/fotomontasje: Tore M Furuhatt

Vi har fått inn noen (ikke mange) besvarelser på vår påskenøtt, men langtfra mange nok, er vel konklusjonen etter at opgaven ble lagt frem onsdag 5.april. Trodde denne gang at påskenøtta ikke skulle være for vanskelig, og helt umulig er jo ikke oppgaven, for vi har fått inn riktig svar. Men også en del med feil.

Så kom igjen, hemnesværinger, dette klarer dere jo om dere bruker de små grå.

Siden oppgaven vi la ut onsdag blir borte fra hovedsiden, legger vi den ut på nytt i dag, palmesøndag. Nedenfor er det reprise på hele teksten.

Det er vanskelig å spå om fremtiden, heter det, og enda vanskeligere å spå været. Vi har jo ikke kunnet unngå å få med oss hvor mange ”skivebom” yr.no kan prestere i løpet av et år. Men vi kan saktens ønske perfekt vær til påske. At alt av skyer forsvinner og påskestemningen tar helt av når vi straks går inn i palmehelg og den stille uke, og folk begynner sin etterlengtede påskeferien.

Vi får i mellomtiden gjøre som vår PÅSKEHANE: å speide opp mot himmelen og håpe på det beste. Kanskje både du og hanen håper at skyene skal trekke vekk? For da ville det bli lettere å se hvem som skjuler seg i skylaget. Men vi tror du klarer det likevel.

Vår utfordring til Hemnesværingens lesere blir naturligvis denne gang å finne ut hvilke 5 personligheter med solid hemnestilknytning som leker gjemsel i mellom skyene. Bildene er hentet fra vårt arkiv, og har vært benyttet en eller annen gang på Hemnesværingen.

En oppgave vi tror mange vil klare uten problemer. Om de bare gidder å bruke de små grå (som Hercule Poirot). Når du har løst ”gåten” sendes de 5 navnene på en e-post til redacTOREn på denne e-post adressen: tore.furuhatt@gmail.com

Det kan dermed komme til å vanke en storgevinst for noen heldige. Om de har flaks, vel å merke. For det vil bli å gå et Flax-lodd til de 5 først uttrukne med alle 5 navn riktig.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 13:16