LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk her for å kjøpe billetter til Båt- og fjordfestivalen 2018


Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 20/04 2017
SKUFFET PÅSKEHANE
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt


Vi har forståelse for at hemnesværingene benyttet årets påske til andre ting enn å løse påskenøtta til Hemnesværingen. Med drømmevær og stor aktivitet ute i den frie natur, satt man i liten grad inne foran dataskjermen for å finne ut hvem som skjuler seg i skylaget over påskehanen. Men selvsamme påskehane føler seg litt skuffet over innsatsen til Hemnesværingens lesere. Det har ikke kommet spesielt mange løsninger inn til redaksjonen, og på oppfordring fra hanen tar vi en siste runde med reprise på årets oppgave. Sikkert vanskelig for mange. I sær for de som ikke bor på Hemnesberget. Men at denne nøtta lar seg knekke er bevist av flere riktige løsninger som vi har mottatt. Etter dette håper vi på enda flere.

Her er ordlyden i forbindelse med det vi la ut her på siden før påske:

Det er vanskelig å spå om fremtiden, heter det, og enda vanskeligere å spå været. Vi har jo ikke kunnet unngå å få med oss hvor mange ”skivebom” yr.no kan prestere i løpet av et år. Men vi kan saktens ønske perfekt vær til påske. At alt av skyer forsvinner og påskestemningen tar helt av når vi straks går inn i palmehelgen og den stille uke, og folk begynner sin etterlengtede påskeferie.

Vi får i mellomtiden gjøre som vår PÅSKEHANE: å speide opp mot himmelen og håpe på det beste. Kanskje både du og hanen håper at skyene skal trekke vekk? For da ville det bli lettere å se hvem som skjuler seg i skylaget. Men vi tror du klarer det likevel.

Vår utfordring til Hemnesværingens lesere blir naturligvis denne gang å finne ut hvilke 5 personligheter med solid hemnestilknytning som leker gjemsel i mellom skyene. Bildene er hentet fra vårt arkiv, og har vært benyttet en eller annen gang på Hemnesværingen.

En oppgave vi tror mange vil klare uten problemer. Om de bare gidder å bruke de små grå (som Hercule Poirot). Når du har løst ”gåten” sendes de 5 navnene på en e-post til redacTOREn på denne e-post adressen: tore.furuhatt@gmail.com

Det kan dermed komme til å vanke en storgevinst for noen heldige. Om de har flaks, vel å merke. For det vil bli å gå et Flax-lodd til de 5 først uttrukne med alle 5 navn riktig.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 09:27