LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke > Leseran sjøl mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noLeseran sjøl 20/04 2017
- Simpelt å gå løs på den eneste institusjonen for eldre i Tranøy
Edin-Arne Olsen, Dragøy:

- Jeg ser av sakspapirene til førstkommende K.styremøte i Tranøy samt Groissman innlegg i budstikka for litt siden. Når en ser de overskudd som fremkommer de siste årene og spesiellt i 2016 må forslaget etter min vurdering betraktes som et arrogant forslag fra kommunene side samt et hån mot de eldre. Tranøy kommune mottar flere millioner i eiendomsskatt på toppen av regulære overføringer fra staten.

Det er trist at en god ordning gjennom gjennom nesten 30 år skal opphøre som en viktig del av trivselen for beboere og pårørende. Når det skal spares et par tre hundre tusen er dette "latterlig".

Nei, dette er ikke et opplegg for å spare noen kroner, men derimot er det et opplegg for å sentralisere tjenester til Finnsnes. Hadde man virkelig tenkt økonomi på sikt er det andre områder som ville gitt mye bedre uttellinger feks innenfor adm. i nye Senja kommune.

Jeg håper at dette forslaget ikke blir gjennomført av det "midlertidige kommunestyre i Tranøy". Jeg har imidlertid tro på at flertallet i kommunestyret setter foten ned. Har beboerne blitt hørt? Eller er de for gamle. Har man vurdert miljøvirkningen av et slikt tiltak mht transport?

Om dette tiltaket skulle få flertall er jeg ikke spesiellt lei meg dersom veldig få av dagens politikere vil få innflytelse ved neste valg i Senja kommune. Det blir mange offer fremover jfr. Troms Folkeblad. Men at kommunen går på den eneste institusjonen for eldre i Tranøy er direkte simpelt.
Ved hnn, kl 22:10