LokalAvisa.no > Søndre Senniens Budstikke mail
 
 

Klikk her for:
Mail til Budstikka eller for Søk i Lokalavisa.noNyheter 15/05 2017
-Vi hjelpe folk med kontanta, både inn og ut!

Jostein Edvardsen på Eidet Handel har akkurat tatt imot oppgjøret etter en lørdagskafé, - plastposen med mynt går rett opp i telleapparatet

For ei tid tilbake va det endel mediastyr om tilgang på kontanta etter at Sparebank Nord-Norge la ned si avdeling på Stonglandseidet. I tilegg blei det framstilt som et problem at lag og foreninge ikkje hadde nokka plass å sette inn kontanta etter arrangement o.l.
- Ikkje nokka problem. Vi har hjulpe folk med kontanta i alle år, sei Jostein Edvardsen på Eidet Handel.
Ifjor hadde butikken et kontantuttak på kr 3.192.968,-. I klartekst betyr det at kunda i butikken "tok ut" over tre million krone i sedla eller mynt.
Og ikkje berre kan butikken hjelpe folk med kontanta, den tar meir enn gjerne imot kontanta fra dem som vil kvitte seg med dem.
- Lag og foreninge e velkommen hit etter et arrangement, om så med pengan i en plastpose, sei han Jostein. Han har nemlig mynt-telleapparat og.
- Vi tar meir enn gjerne imot kontanta. Dersom vedkommende ikkje har konto i DNB (Posten), overføre vi til hvilken som helst bank eller bankkonto. I tillegg har "banken" våres åpent seks daga i vekka, heilt til klokka åtte om kvelden, legg han til.
Ved hnn, kl 17:08