LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for gå til hemnesjazz.no.

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 03/09 2017
HEMNES HISTORIELAGS ÅRSMØTE
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Da Hemnes Historielag innkalte til årsmøte i mars i år, måtte man i hui og hast gå til det skritt å avlyse. Styret kom i knipe da regnskapet ikke kunne ferdigstilles. Man måtte også ut for å få fatt i ny regnskapsfører, noe som dessverre tok tid. Plutselig var det sommer, og da er det som kjent vanskelig, for ikke å si umulig, med verken regnskapsføring eller årsmøter.

Men nå er tiden omsider inne for å få avviklet historielagets sterkt forsinkede årsmøte. Denne gang er møtet lagt til Elsfjord. - Vi prøver å rullere mellom tettstedene i vår kommune, forteller formann Ørnulf Skjæran. - Og siden Elsfjord ligger i det som defineres som historielagets dekningsområde: den gamle storkommunen Hemnes, er altså Elsfjord med omland en del av Hemnes Historielag.

Møtet avholdes førstkommende onsdag (6. september) klokken 19.00 på Elsfjord bygdehus, og som det står på plakaten er det helt vanlige årsmøtesaker som skal gjennomføres. Som vanlig er det en enkel servering, og Per Kristian Steinmo har lovet å fortelle litt om gamle Hemnes kommune, understreker Ørnulf Skjæran og viser frem årsmøtets plakat.

Foto: Tore M Furuhatt


Ved toref, kl 12:18