LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 06/11 2017
KØ AV MUSIKALSKE MULIGHETER KOMMENDE HELG
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Hemnes Janitsjars(på bildet, da de spilte storbandmusikk på Jernvaren i 2014) ønsker publikum velkommen til Jernvaren på en musikkafé lørdag førstkommende klokken 12.00. De vil der spille sin høstkonsert som i år tar publikum med på en reise jorda rundt. Mange ulike sjangere og mange kjente og kjære låter vil man få oppleve. Dirigent: Arvid Martinsen. Konferansier: Trond Indregård.

Gratis inngang. Kaffesalg.

Om kvelden samme dag (11.nov.) serveres det blues av høy klasse på Jernvaren!
Da stiller Jimmy Ågren Band på scenen, så det blir nok en heftig aften.

Det er ikke hver dag Hemnes Jazzforum kan by på blues av aller beste merke på Jernvaren. Svenske Jimmy Ågren slipper snart sin nye CD ”Honk, Flap and Tease", og spiller fra denne på sin konsert på Jernvaren lørdag 11.11. Vi forventer blues og rockbaserert schwung med influenser fra Captain Beefheart, Ry Cooder, Frank Zappa og King Crimson. En fest-aften som garanterer finurlige rytmer, og en reise inn i slidegitarens tempel.

Jimmy Ågren har med seg sitt nye band med eminente Rikard From på keyboard, Meshuggahs originaltrommeslager Niclas Lundgren og Jimmys gamle våpendrager Rolf Hedqvist på bass.

Og som om dette ikke var nok, på ettermiddagen søndag 12.11 blir det en konsert på Jernvaren med Alfhilds balkong og Hemnes skolemusikk.

I forrige uke var det konsert med Beatles-musikk på aulaen onsdags kveld av elevene på ungdomstrinnet, torsdag var Gruben Mannskor og Haukneskoret med konsert i kirka og på fredags kveld spilte Grand National og Government på Jernvaren.

Man kan undres på hvorfor man stadig vekk kan høre at noen mener det skjer aldri noe på Hemnesberget…..

Ved toref, kl 15:03