LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 14/11 2017
FARSDAGEN BLE MARKERT I ALBIR
Tekst/foto: Gisle Urvik
Noen er flinke til å finne en anledning til å feire et eller annet. Farsdagen f.eks. kunne vel ikke bare gli forbi uten en liten markering. En meget uformell invitasjon ble sendt rundt og raskt hadde nærmere 20 personer meldt seg på.

Bilde 1: Samling på "Gastro Comic" , restauranten der alle boccia-spillere møtes hver tirsdag og torsdag.
Fra venstre : Ingrid, Svanhild, Arvid, alle Hemnesberget, Dagny, Mo i Rana, Bjørg pluss sønn Even, Mosjøen, Turid og Bjørn H.b., Finn (bror til Even), Jan, Randi,Einar, Else, Turid og Aksel, alle H.b. Senere sluttet to til seg til selskapet.
Som i alle vellykkede selskaper gikk praten lett og latteren satt løst hele tiden. Vi tror at alle gikk heim med en ordentlig godfølelse denne kvelden.

Bilde 2: Disse blide herrene, alle med adresse Hemnesberget og et avslappet forhold til dagen, virket veldig godt fornøyd med oppmerksomheten de fikk fra sine damer og andre fremmøtte. Naturlig nok var det vanskelig for noen barn å møte opp, men avkommet har nok sendt koselige meldinger til sin kjære far på denne spesielle dagen.

Vi må bare beklage det. I disse statistikktider har vi dessverre ingen data om hvor mange som fikk kaffe på senga eller annen koselig oppmerksomhet fra sine nærmeste.

Foto: Gisle Urvik


Foto: Gisle UrvikVed toref, kl 08:29