LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 02/12 2017
JULEBORD OG LEVE-KAFÉ
Tekst: Tore M Furuhatt

Det er en del lag og foreninger som gjerne vil publisere sine aktiviteter og tilbud på Hemnesværingen, og det prøver vi å etterkomme som best vi kan. Ikke alltid like lett for denne bortimot enmannsredaksjonen som daglig jobber med å få ut saker på nettet. Ikke alle som henvender seg har direkte relasjon til 8640-området, men kan likevel få hjelp av Hemnesværingen til å få ut sitt budskap. Da som oftest i spalten Lag og foreninger. Det kan derfor være lurt for leserne å klikke seg inn i denne spalten (og de spaltene andre også). Det dukker fra tid til annen opp informasjon her som kan være greit å ha oversikt over. Ikke alltid blir sakene omtalt på hovedsiden.

Akkurat nå har vi lagt ut plakater for Mental Helse Hemnes og for Leve – Hemnes. Dessuten finner du hele programmet for Jul på Berget der.

Mental Helse Hemnes forteller at i år satser de på et koselig julebord i aulaen i Allaktivitetshuset på Hemnesberget. Dette julebordet er ikke kun for medlemmer. Alle kan bli med på ei hyggelig kveld i aulaen. Det blir servert tradisjonell julemat fra Hemnes Mat og Vinhus, kaffe, kaker og multekrem til dessert. Prisen? Den finner du på plakaten ved å klikke deg inn i vår spalte Lag og foreninger. Drikke til maten betaler den enkelte selv.

Det blir mer enn bare mat denne kvelden, torsdag 14. desember. Det blir allsang med kjente og kjære julesanger, konkurranse om gamle bruksting og loddsalg. Musikk besørger Helge Stiauren og Kjell Bjørnø (kjent fra bandet Kørvan).

Det haster med påmeldingen, for fristen er satt til 6.desember. Du sender melding eller ringer Peggy på mobil 909 63 085.

Ved toref, kl 07:57