LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 19/12 2017
IKKE GLEM ROMJULSMARSJEN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Jula er tradisjonenes høytid, det trenger man ikke mase om. Sånn er det bare. Og like sikkert som det er jul, blir det også Romjulsmarsj på Hemnesberget. Arrangert i årevis av speiderforeldreforeningen. Nå er det Hemnes idrettslag som står bak. Og mange hemnesværinger benytter gjerne anledningen til å gå av seg litt ribbefett og for å få økt appetitt for mer go’mat.

Vi har fått klare signaler fra skigruppa i Hemnes IL at det selvfølgelig blir arrangert romjulsmarsj denne jula, akkurat som før. - Same procedure as evry year James -, hevder romjulsgeneral Lars Sivert Larsen.

Det betyr at du kan starte andre dag jul mellom klokken 10.00 og 11.00 fra ”Allakken”. Så velger du selv trase, men målet er som alltid: Gammelgården i Geitvika. Her er det mulig å erstatte det store væsketapet med inntak av saft eller en kaffetår før du må sette kursen mot Allaktivitetshuset og målgang. Her som i OL – det viktigste er ikke å vinne, men å delta.

Arrangøren forsikrer at det blir salg av kaffe og nystekte vafler på Miljørommet, og det lokkes også med mange flotte premier som trekkes blant de startende.

Deltagelsen er nesten helt gratis, koster bare kr 50,- pro pærs.

Bildet vi legger ved er fra 2015 og viser fire av de mest trofaste romjulsmarsjdeltagende: Kejtil Brose, Marion Brun, Beathe Brose og Anne Tro.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 08:30