LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 26/01 2018
DA BLIR DET HEMNES-CUP PÅ SØNDAG
Tekst/arkivbilde: Tore M Furuhatt

Tradisjonen tro blir det arrangert Hemnes-Cup for skiglade barn på Hemnesberget når vi kommer et stykke ut i det nye år. Første renn går av stabelen førstkommende søndag (28.1). Hemnes IL sin skigruppe fant nylig ut at de måtte utnytte det nydelige været og skiføret som råder på ”Berget” akkurat nå. Og med yr.no sine prognoser for de nærmeste dager blir det ”bærre lækkert” kommende søndag.

Sånn var det ikke i fjor på denne tiden. Da var det så lite snø at å arrangere skirenn var utenkelig. Men man kom i gang i slutten av februar. Også året før hang Hemnes-Cup i en tynn tråd til vinteren gikk mot slutten. Årene 2014 og 2015 var snømangelen komplett og ingen Hemnes-Cup.

Men som vi har sett er vinteren på godt gammeldags nivå i år, så nå er forholdene for skirenn utmerket. Det er bare å forhåndspåmelde de håpefulle hos Best allerede i dag eller lørdag. Rekker du ikke det kan du ordne påmelding i Bua fra kl 12.30 på søndag. Prisen er kr. 100,- pr.barn. Påfølgende søsken kr. 50,-
Det blir salg av pølser, vafler og kaffe. Varm saft, gratis til alle.

Hemnes Cup starter klokken 13.00.

De øvrige cup-rennene er planlagt til søndag 4. Februar, søndag 4.mars og torsdag 8.mars. Avslutningen blir i Paradiset søndag 18.mars.

Bildet:
Slik så det ut på stadion for et år siden, den 27.januar 2017.

Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 15:10