LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 12/05 2018
HISTORISK SKYTERESULTAT
Tekst/foto: Espen Leirvik

Kjersti Kråkstad-Norø skjøt feilfrie 25 tiere under fredagens (11.5) skytestevne på Nevernes. Det er første gang en ungdomsskytter fra Hemnes & Sør-Rana skytterlag oppnår 250 poeng.

At resultatet ble skutt med kaliber 22 på 100-metersbane gjør prestasjonen enda mer imponerende, selv om forholdene må kunne betegnes som helt optimale da skytingen fant sted. Kjersti fulgte for øvrig opp med 248 på sitt andre stevne for kvelden, men det var ikke bare hun som imponerte på dette stevnet. Nikolai Sande oppnådde hele 249 poeng i sitt beste forsøk, og det med en såkalt 9,9 (nieren deles inn fra 9,0 til 9,9), så det var snakk om millimetere fra feilfri skyting også på ham. I tillegg skjøt Mathias Pettersen Nygård til 247 som beste resultat, Sivert Kosmo Svenning skjøt 245 og 244, mens yngstemann Sondre Kråkstad-Norø skjøt 243 som best.

Alt i alt ble det en kjempeavslutning på sesongen for de unge hemnesskytterne, som har trent innendørs siden i oktober, og som virkelig fikk vist hva de er gode for på dette siste stevnet.

Bilde 1. Kjersti Kråkstad-Norø

Bilde 2. Nikolai Sande

Bilde 3. Mathias Pettersen Nygård

Bilde 4. Mathias Pettersen Nygård, Sondre Kråkstad-Norø, Nikolai Sande, Sivert Kosmo Svenning og Kjersti Kråkstad-Norø

Foto: Espen Leirvik


Foto: Espen Leirvik


Foto: Espen Leirvik


Foto: Espen LeirvikVed toref, kl 08:28