LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 13/05 2018
DET BLIR FAMILIEKONSERT I ÅR
Presseomtale/pressebilder

I år blir det også konsert for hele familien på Båt- og Fjordfestivalen. Etter 2 år uten familiekonsert prøver vi oss på nytt i år. - sier Kjell-Idar Juvik som er festivalleder.

Lørdag 30. juni blir det familiekonsert med vår egen Anna Anita m/ band og MGP Jr 2018 finalistene fra Nesna, Emma Einmo og Linn Sommerro. Duoen fra Nesna er klare for finalen i MGP jr. I tillegg vil Hemnes Skolemusikk opptre.

Anna Anita vil fremføre flere nyskrevne låter. Og med seg har hun et band som består av dyktige musikere: Lars-Kristian Sjøvold, trommer, Jørgen Straumfors, gitar, Lars-Erik Drevvatne, piano, og Johan Reinåmo, bass.

Anna Anita er en 17 år gammel jente som har siden hun var 6 år opptrådt på scenen. Hun ble tildelt Hemnesazz 2012 sin nye pris, et stipend til en ung musiker/sanger i nord, og Anna Anita kunne som det første nord-norske talentet ta i mot en sjekk på 15.000 kroner. I 2012 deltok hun også i Norske Talenter på TV2, og kom helt til semifinalen. Gjennom sin oppvekst har hun opptrådt på mange forskjellige konserter. Blant annet på Underverket (2016), og i november 2016 debuterte hun med sin første egen konsert i Hemnes kirke. I 2017 hadde hun en egen liten juleturne på Helgeland, og i tillegg var hun også med på Mo i Ranas første eget Juleshow på Meyergården Spektrum. I 2017 fikk hun også tildelt Helgeland Sparebanks kulturstipend. I 2018 har Anna Anita drevet mye med låtskriving, og disse låtene skal hun presentere på familiekonserten på Båt- & Fjordfestivalen i månedsskiftet juni/juli. Repertoaret hun har valgt er for det meste pop-rock.

Emma Einmo og Linn Sommerro fra Nesna er klare for finalen i MGP jr 2018 med låten «Bussen heim». Finalen går av stabelen i Telenor Arena 3. november, og "Unknown" er det eneste nordnorske bidraget på lista.

I tillegg vil Hemnes Skolemusikk opptre på konserten.

Billetter vil bli lagt ut på TicketCo. Mere info vil dere få på vår Facebook-side båtogfjord.

Bilde 1: Anna Annita Jaskiv blir hovedattraksjonen på familiekonserten som vil finne sted lørdag 30. juni kl, 15.00

Bilde 2: Emma Einmo og Linn Sommerro, MGP Jr. 2018 finalistene fra Nesna

Bilde 3: Om været blir som her på et familieshow for noen år siden, blir det kan hende like folksomt på festvalplassen på årets familieshow på Båt- og fjordfestivalen 2018.
Foto: Tore M Furuhatt

Foto: pressebilder


Foto: pressebilder


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 10:21