LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 07/06 2018
NÅ BLIR DET FEST ”MEDT I VEIEN”
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: M Furuhatt

Da er de fleste – (kanskje alle?) brikker lagt for en trivelig markering av at vi på Hemnesberget setter stor pris på den nye veien gjennom Hemnesberget. Vel, ny og ny, fru Blom. Man har jo liksom blitt vant med den (bortsett fra de som går litt i baret hver gang det er fartskontroll i 40-sonen!), slik den slynger seg gjennom vår lille kulturlandsby midtveis inn (og for så vidt ut) Ranfjorden.

Lørdag 9. juni fra klokken 17.00 skal en hyggelig markering av denne veien gjennom arrangementet ”Medt i veien-festen” foregå. Initiativtager og leder av en liten arrangørstab forteller at nå skal alt være klappet og klart. Været er i bedring og diverse lag og foreninger har sine opplegg på de 5 ”oasene” klar. Deltagerbeviset er samtidig en uhøytidelig spørrelek alle deltagere kan være med på. Den koster kr. 50,- og med den i hånd (du får kjøpt deltagerbevis hos alle oasene) kan du så rusle midt i veien fra oase til oase. Svare på enkle spørsmål (du finner svarene blant 3 alternativ på hver oase) og levere inn kupongen på Hemnes Mat og vinhus når du har gjort de nødvendige ”oase-besøk”. Her vil man trekke ut vinnere av fine premier blant de innleverte deltagerkupongene. Det vanker også noe ekstra godt (og gratis) i glasset på 4 av oasene for dem som har kjøpt deltagerbevis (18-årsgrense).

Sørlandsveien (fv808) stenges ved Klæbodalskrysset og ut til Torvet fra klokken 16.00 og åpnes igjen ca. kl. 20.00. Omkjøring via Idrettsveien og Svenskbyen. Utrykningskjøretøy vil slippe gjennom.

Utenfor ”Polkadot frisør” (vis a vis Hemnes Mat og vinhus) vil det bli live underholdning med Holger Christian og musikalske venner fra ca. klokken 19.00.

Bilde 1. I dag ble dette reklamebanneret hengt opp.

Bilde 2. Slik så det ut i gata den 15. februar 2016.

Bilde 3. Torbjørn Skjæran er optimist og håper riktig mange hemnesværinger (og andre) stiller opp på dette nye kultur-innslaget på Hemnesberget.

Foto: M Furuhatt


Foto: M Furuhatt


Foto: M FuruhattVed toref, kl 16:37