LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 03/07 2018
IKKE MANGE PUBLIKUMMERE VILLE BADE
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Mot slutten av det spektakulære Marina-showet under årets Båt- og fjordfestival kunne speaker og festivalsjef Kjell-Idar Juvik annonsere en godt bevart hemmelighet og overraskelse for publikum. Det hadde lykkes arrangørene å få tilsendt ei stor eske med såkalte Se og Hør-flasker med diverse premier inni.

Vi vet ikke hva som skjuler seg i flaskene, og vi kan ikke love at det ligger en sydentur i premie inni en av flaskene slik det var for en del år siden da vi hadde et lignende innslag i Marina-showet, men det skal i alle fall være en del fine premier inni flaskene, sa Kjell-Idar før Dykkerklubbens båt kom sigende inn foran det store publikum langs muren. Meningen var å friste friskuser blant de mange hundre som sto i fremste rekke til å stupe uti da flaskene ble slengt fremfor dem, men vi registrerte bare et par-tre stykker av dem som kastet seg uti. Kanskje ikke så rart da vannet neppe holdt mer enn 9-10 grader.

Det ble likevel en viss kamp om å sikre seg ei flaske, for mange av de som allerede hadde vært uti det kalde vannet i de forskjellige (pr)øvelser i Marina-Showet kastet seg forhåpningsfullt uti det ganske så iskalde vannet igjen. Etter hvert som Se og Hør-flaskene ble bragt på land registrerte vi ingen hysteriske gledes-utbrudd, så det var nok – så langt vi har kunnet registrere – ingen Sydentur i flaskene denne gang. En kar fikk et gavekort på en frisbee og en annen et gavekort på noen måneders mobilabonnement, var noe av det vi observerte etter ”landgang”.

Vi deler 6 bilder fra seansen med dere her på Hemnesværingen.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 09:36