LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 04/07 2018
ROGER OVERRASKET KJELL-IDAR
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Midt under Marina-Showet på årets Båt- og fjordfestival, der festivalsjef Kjell-Idar Juvik fungerte som speaker, grep Roger Stensen mikrofonen - en annen av festivalens mangeårige slitere - og annonserte en liten overraskelse for Juvik.

- Vi i hovedkomiteen for festivalen var tidlig enig om å ikke dele ut prisen ”Årets Båtsmann”. Men så har vi gått litt bak ryggen på Kjell-Idar og blitt enig om å tildele han denne spesielle prisen, sa Stensen til en overrumplet festivalsjef.

Kjell-Idar Juvik har vært med i hovedkomiteen for Båt & Fjord i en årrekke, de fleste som leder og festivalsjef. Det er et stort arbeid som legges ned hvert år for å kunne avvikle en så stor og omfattende festival, og Kjell-Idar Juvik har mange støttespillere. Godt over 200 frivillige jobber hardt for å komme i mål på best mulig vis.

Prisen ”Årets Båtsmann” består av et innrammet diplom og et innrammet fotografi med maritimt motiv fra småbåthavna på Hemnesberget. Festivalen oppsto da moloen sto ferdig og småbåthavna ble offisielt åpnet i 1995.

På diplomet står det blant annet: Vedkommende har innfridd våre statutter, og får gjennom denne utmerkelsen en velfortjent takk for lang og trofast innsats for båtmiljøet på Hemnesberget.

Bilde 1. Roger Stensen overrekker diplom og bilde til Kjell-Idar Juvik

Bilde 2. Journalist i Avisa Hemnes, Camilla Ødegård With, havnesjef Rolf Arne Brendberg, styreleder i Hemnes båt- og sportsfiskeforening, Roger Stensen og festivalsjef Kjell-Idar Juvik.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 10:38