LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 10/08 2018
TAKKSIGELSER FRA - OG TIL - HEMNESJAZZ
Tekst: Marte Præsteng / foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Rett før konserten med ODDJOB lørdags kveld (4.8 2018) tok festivalsjef Marte Præsteng (bilde 1) mikrofonen for å formidle noen ord. Ordene var myntet på avtroppende produsent Brynjar Rasmussen i Nordnorsk jazzsenter, og de ble til slutt ledsaget av et kunstverk av bryggene på Lapphella og en pen blomsterkvast.

Her er ordene: Vi vil gjerne trekke fram en uvurderlig støttespiller for Hemnes jazzforum.

HJF som klubb har ikke vært det vi er uten Nordnorsk jazzsenter - som således har vært svært viktig for oss. Her vil vi trekke frem en av medarbeiderne, som skal slutte 1. november; Brynjar Rasmussen. Den tiden du har vært i NNJS mener vi kvaliteten på NNJS sine produksjoner er hevet.

Brynjar har produsert mange av de produksjonene vi har hatt på Jernvaren de siste årene. Han har vært uvurderlig i den positive utviklingen også Hemnes jazzforum har hatt de siste årene.

Brynjar var her på Hemnesberget for første gang med musiker for Dixie. Flere ganger har han vært her med CSSE, så Salto Mortale som gjorde en forrykende avslutningskonsert under fjorårets Hemnesjazz.

Det er en meget dyktig produsent som nå går videre til nye utfordringer som leder i Scene Finnmark. Vi ønsker deg masse lykke til!

Og for at du ikke skal glemme oss Brynjar, sender vi med deg et bilde fra bryggene på Lapphella her på Hemnesberget.

Vi kommer aldri til å glemme deg!

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattSom svar til Martes takksigelser vil vi også legge inn Brynjar Rasmussens egne takkeord som han la ut på Facebook rett i etterkant:

Kjære gjengen i Hemnesjazz!

Tusen hjertelig takk for oppmerksomheten og de gode ordene dere ga meg i går. At dere bruker tid på dette under den travleste tiden i festivalen sier det meste om godheten og varmen dere står så inderlig for. Jeg skulle så gjerne sagt dette fra scenen i går men dere rørte meg så kraftig at det bare hadde blitt søl. Det har vært berikende og givende å få samarbeide med dere gjennom mange år.

Måten dere skaper sterke, gode og viktige opplevelser for i deres lokalsamfunn er det bare å ta av seg hatten for. Dere er et foregangseksempel for mange og har mye kunnskap andre får ta del i. Jeg håper dere fortsetter å lage denne buketten av en festival. Jeg håper dere fortsetter å arrangere alle de spenstige konsertene dere gjør gjennom hele året og jeg håper dere blir satt pris på og hyllet for den enorme jobben som legges ned i å skape dette!!! Dere kan være sikker på at jeg kommer innom i årene fremover og jeg gleder meg til å følge dere i fremtiden.

Takk for nå godt folk!

Alt godt fra Brynjar

Ved toref, kl 16:38