LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 07/10 2018
MØTE MED PARTISEKRETÆREN
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Hemnes arbeiderparti ønsker seg flere medlemmer, og de som er interessert kan benytte anledningen til å komme på et medlemsmøte torsdag 11. oktober på Samfunnshuset på Finneidfjord, uttaler Kjell-Idar Juvik til Hemnesværingen. - Hemnes AP har faktisk hatt en interessant medlemsvekst i høst, og tror kanskje det blir noen flere som tegner medlemskap når vi får partisekretær Kjersti Stenseng som gjest på dette møtet. - Ja, det er interessant at har hatt en betydelig medlemsvekst, og vi jobber nå hardt for å komme tilbake i posisjon i Hemnes, forteller Kjell-Idar Juvik.

De som er interessert i dette arrangementet kan finne plakat for møtet mange steder. Blant annet på Facebook og på Hemnesværingen i spalten «Lag og foreninger».

For øvrig forteller Kjell-Idar Juvik også at de vil benytte anledningen til å gjøre partisekretæren litt mer kjent med Hemnes når hun er her nord.

- Mens Kjersti Stenseng er på plass i Hemnes skal hun også få treffe spennende bedrifter dagen etter møtet, etter først å ha overnattet på kreative Mileperlen. Det blir frokost på Sans hos gullsmed Merete Mattson, før man skal på besøk hos møbelfabrikken NCP på Hemnesberget.

«NCP er inne i et grønt skifte med basis i sirkulær økonomi og legger om til en miljøfokusert produksjon basert på bruk av resirkulert plast, inkl. avfall fra havbruk. Avfall fra havbruksaktører som Nova Sea AS danner basis for en forbedret miljøprofil på både nye og eksisterende produkter fra NCP. Prosessen er kunnskapsbasert og Sintef Raufoss Manufacturing er forsknings- og kompetansepartner. I denne sammenheng har bedriften innledet et samarbeid med arkitektfirmaet Snøhetta om design av en ny skolestol som lanseres på Stockholmsmessa 2019.»

Bildene nedenfor er av Gullsmed Merete Mattson og Sans bak folkevrimmelen på Båt og fjordfestivalen, og av Nordic Comfort Products (NCP)

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 15:24